1. Ongedierte bestrijden
  2. Kakkerlakken bestrijden

Informatie over de bestrijding van kakkerlakken.

Kakkerlakken in huis wil niemand. De kans is trouwens groot dat de kakkerlak die u ziet niet alleen is. Kakkerlakken planten zich namelijk erg snel voort. Kakkerlakken verspreiden ziektes en schimmels en tevens een muffe lucht.

Kakkerlakken zijn taaie beestjes. Deze echte overlevers lopen immers al vele miljoenen jaren op de aarde rond. Voorkomen is ook bij kakkerlakken beter dan genezen. Zorg dat uw huis (en vooral de keuken) schoon is. Dit voorkomt dat de kakkerlakken voedsel vinden. Kakkerlakken kunt u bestrijden door het inzetten van gif uit een spuitbus verkrijgbaar bij de drogist.

De kans is groot dat kakkerlakken al snel op een plaag vormen. Dit komt door de snelle voortplanting en het feit dat de dieren met vrij weinig eten weten te overleven. Mocht u last hebben van een kakkerlakken plaag, laat ze dan bestrijden door een professioneel bedrijf.

Deze bedrijven weten precies hoe ze de kakkerlakken plaag moeten bestrijden door het inzetten van bestrijdingsmiddelen die gewoonlijk niet voor particulieren te koop zijn. Professionals kunnen deze middelen veilig en doeltreffend inzetten. Soms zal het huis luchtdicht worden afgesloten.

Op zoek naar een bedrijf voor het helpen de bestrijding van kakkerlakken? Vraag dan eenvoudig een offerte aan voor kakkerlak bestrijding. Wij sturen uw aanvraag door maximaal 5 bedrijven bij u uit de regio.