1. Ongedierte bestrijden
  2. Kosten bestrijding

Kosten ongediertebestrijding - Wat kost ongedierte bestrijden?

De kosten voor het verwijderen van ongedierte zijn in grote mate afhankelijk van het soort dier wat een plaag bij u in huis vormt. Wie precies wilt weten wat de kosten voor ongediertebestrijding zal bij de vakman een offerte moeten aanvragen.

Het weghalen van een bijennest kost vaak niets of bijna niets. Bijen worden namelijk gekoesterd door hun nuttige werk in de natuur. Wanneer u bij een imker in de buurt of uw gemeente melding maakt van een bijennest zijn de kosten niet voor uw rekening. Het verwijderen van een wespennest kost u zo tussen de € 50 en € 100,-.

Het laten verwijderen van een muskusrat kost u ook niets. De dieren ondermijnen met hun gegraaf namelijk de dijken in Nederland. Uw gemeente, waterschap en/of Rijkswaterstaat dekt de kosten van de bestrijden van muskusratten.

Kakkerlakken bestrijden kost u al snel € 150. Dit lijkt fors, maar u bent wel gelijk van een hardnekkig probleem af. Wanneer u zelf met allerlei middelen in de weer gaat kan het zijn dat u eenzelfde bedrag kwijt bent, maar de kakkerlakken nog rondlopen.

De kosten voor het bestrijden van muizen en ratten zijn erg afhankelijk van de ernst van de plaag. Soms kan het plaatsen van enkele vallen afdoende zijn en bent u voor enkele tientjes klaar. Wie een hardnekkige muizen of rattenplaag heeft moet rekening houden met hogere kosten voor de bestrijding.

Vraag  op deze website voor het bestrijden van uw ongedierte offertes aan.