1. Ongedierte bestrijden
  2. Muizen bestrijden

Muizen laten bestrijden

Muizen in uw huis of op uw terrein is vervelend. Doordat huismuizen zich perfect hebben aangepast aan de mens is het helaas mogelijk dat deze dieren overlast gaan veroorzaken. Het bestrijden van muizen gebeurd op verschillende vlakken.

Muizen zijn verwoede knagers en richten schade aan gebouwen, bedrading en gewassen aan.

Bovendien zijn muizen onhygiënisch omdat ze bijna doorlopend hun behoefte overal doen en ziektes en parasieten met zich meedragen.

Het is belangrijk dat u voorkomt dat muizen überhaupt een kans krijgen in huis. Stop daarom gaten en kieren van uw woning dicht, hou uw huis goed schoon en zorg dat de muizen niets te eten vinden.

Naast de preventieve maatregelen worden bij het daadwerkelijk bestrijden van muizen verschillende methoden gebruikt; vallen en gif. Een gespecialiseerd bedrijf weet precies hoe deze methodieken gebruikt worden zonder dat ze gevaar opleveren voor mensen en (huis)dieren.

Op zoek naar een bedrijf voor het helpen de bestrijding van muizen? Vraag dan offertes aan voor muizen bestrijding. Wij sturen uw aanvraag door maximaal 5 bedrijven bij u uit de regio.